OVER BTL nv

BTL nv is een elektrogroothandel die zich specialiseert in de B2B sector, projecten voor installatie huishoudelektro en loyaltyprogramma’s

Levering door BTL nv

Wij bezorgen onze producten over de Benelux binnen de 24 u, maar ook buiten de Benelux leveren we onze producten binnen de afgesproken periode. Hiervoor maken we gebruik van gerenommeerde transportbedrijven.

Track & trace

Onze goederen worden getraceerd met een track & trace systeem. Zo weten we ten alle tijden waar een product zich op dat ogenblik bevindt.

Installatie door BTL nv

Bij installatie van toestellen bij grote projecten schakelen we de beste vakmannen in, en maken we gebruik van de beste installatiematerialen.

gepersonaliseerde verpakking

Voor uw loyalty-programma voorzien we een met uw bedrijfskenmerken aangepaste verpakking.

Een beetje geschiedenis

Uit een jarenlange familiale organisatie binnen de elektro B2C-sector is BTL nv ontstaan als zelfstandige en autonome huishoud elektro-groothandel. Door deelname aan overheidsopdrachten hebben we ons verder gespecialiseerd in het uitvoeren van installatie van huishoudtoestellen bij grote projecten. Door ervaring kunnen we nu ook een professionele ondersteuning geven voor loyaltyprogramma’s van onze klanten.

BTL nv is trotse sponsor van…

Contacteer ons

Wens je meer info over BTL nv, ons productgamma of onze diensten? Even geen tijd of te druk met je project bezig? Graag een duurzame samenwerking met BTL nv? Laat je gegevens achter en wij contacteren u.